x 

Όροι Χρήσης / Εγγύησης

Γενικά

Το παρόν κατάστημα (eshop) με διαδικτυακή διεύθυνση www.i-style.gr εδρεύει στην Θεσσαλονίκη Μ. Μπότσαρη 127 - Τ.Κ. 54453 - ΤΗΛ. 2311828010

Η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος διέπεται από όρους και προϋποθέσεις, που διατυπώνονται παρακάτω. Ο επισκέπτης (χρήστης) του ιστοχώρου θεωρείται ότι αποδέχεται τους παρακάτω όρους χωρίς εξαιρέσεις και συναινεί με αυτούς ανεπιφύλακτα. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης και αλλαγής των όρων χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, όποτε κρίνεται αναγκαίο, με την υποχρέωση της ενημέρωσης προς τους χρήστες με δημοσιεύσεις μέσα από την ιστοσελίδα.

Ευθύνη της εταιρείας

Η εταιρεία είναι υπεύθυνη για την ακρίβεια και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρέχει μέσα από την ιστοσελίδα αυτή, όσον αφορά την ταυτότητά της, τις συναλλαγές και τις υπηρεσίες που παρέχει. Στα πλαίσια της καλής πίστης, η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη από παράλειψη ή παραδρομή κατά την καταχώρηση δεδομένων. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των πωλουμένων προϊόντων που αναφέρονται στην ιστοσελίδα αυτή, προέρχονται από τα τεχνικά εγχειρίδια και τις επίσημες ιστοσελίδες των κατασκευαστριών εταιρειών. Κατά συνέπεια, η i-style.gr έχει μόνον την ευθύνη της αντιγραφής τους.

Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των συνδέσμων (links) που υπάρχουν στην ιστοσελίδα της, περιλαμβάνονται δε σε αυτήν μόνον ως διευκόλυνση και το περιεχόμενό τους δεν έχει τον έλεγχο ή την έγκριση της εταιρείας.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Επισκεπτόμενοι τον ιστοχώρο μας δεν είστε υποχρεωμένοι να δημιουργήσετε λογαριασμό μέλους προκειμένου να ψάξετε για προϊόντα, τιμές, τεχνικά χαρακτηριστικά ή άλλες πληροφορίες που υπάρχουν σ' αυτόν. Αν όμως αποφασίσετε να προχωρήσετε σε κάποια συναλλαγή, θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε προσωπικά σας στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο ή επωνυμία επιχείρησης, διεύθυνση, επάγγελμα, Α.Φ.Μ. ώστε να δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας που είναι απαραίτητος για την συναλλαγή.

Δεσμευόμαστε, βάσει τής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, ότι τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνον για τις συναλλαγές σας με την i-style.gr ή για την αποστολή προς εσάς ενημερωτικών μηνυμάτων σχετικά με την πορεία εξέλιξης της παραγγελίας σας, και σε καμία περίπτωση δεν θα κοινοποιηθούν προς τρίτους, δεν θα χρησιμοποιηθούν για αθέμιτη χρήση και πάντως χωρίς την έγγραφη έγκρισή σας. Δημοσιοποίηση των στοιχείων σας κατ' εξαίρεση μπορεί να γίνει μόνο με αιτιολογημένη εντολή των Δημόσιων αρχών σύμφωνα με το ισχύον Δίκαιο. Αλλαγή στά προσωπικά σας στοιχεία μπορείτε να κάνετε ανά πάσα στιγμή.

Με την αποδοχή αυτών των Όρων εγγυάστε ότι είστε άνω των 18 ετών και ότι έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα για να μπορείτε να καταρτίζετε και να συμβάλλεστε σε νομικές συμβάσεις κατά τον ισχύων νόμο. Αν δεν κατέχετε τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας.

Τιμές Προϊόντων

Οι τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα του ιστοχώρου είναι σε ευρώ και ισχύουν για αγορές μέσω του διαδικτύου και για αγορές απευθείας από το κατάστημα, οι δε αναφερόμενες εκπτώσεις σε συγκεκριμένους τρόπους προπληρωμής ισχύουν μόνο για αγορές μέσω του διαδικτύου.

Σε όλες τις τιμές των προϊόντων χονδρικής και λιανικής συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), είναι δηλαδή τελικές και δεν έχουν επιπλέον επιβάρυνση φόρου. 

Κόστος αποστολής προϊόντων

Το κόστος αποστολής των προϊόντων όπως και τα έξοδα εξόφλησης των συναλλαγών εξαρτώνται από τις επιλογές του αγοραστή για τους τρόπους αποστολής και πληρωμής, κατά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις χρεώσεις των παραδόσεων στην σχετική σελίδα του ιστοχώρου μας "Τρόποι αγοράς / Αποστολής".

Ακύρωση παραγγελίας

Η αποστολή μιας παραγγελίας που αφορά άμεσα διαθέσιμα προϊόντα και έχει καταχωρηθεί μέχρι τις 15:00 γίνεται την ίδια εργάσιμη ημέρα αλλιώς δρομολογείται για την επόμενη εργάσιμη. Μέσα σε αυτό το χρονικό περιθώριο μπορείτε να προβείτε σε ακύρωση ή αλλαγή μιας παραγγελίας για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε αρκεί να υπάρξει ενημέρωση (τηλεφωνικά ή μέσω email)

Εγγυήσεις Προϊόντων & Επιστροφές

Τα προϊόντα που πωλούνται από τον ιστοχώρο www.i-style.gr είναι καινούργια και αμεταχείριστα, όπως παραλαμβάνονται από τις κατασκευάστριες εταιρείες ή τους αντιπροσώπους τους στην Ελλάδα.

Αν κάποιο προϊόν δεν σας ικανοποιεί ή παρουσιάζει απόκλιση στον τρόπο λειτουργίας του μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 15 ημερών και να γίνει αντικατάσταση με νέο ή παρόμοιο κατόπιν συνεννόησης. Εξαίρεση αποτελούν τα προϊόντα που συνοδεύονται με κάρτα εγγύησης (πχ. συσκευές κινητών) όπου γίνετε έλεγχος και επισκευή από την εταιρία και όχι αντικατάσταση ή αλλαγή.

Αν έχει παρέλθει το διάστημα των 15 ημερών γίνετε επισκευή και από τη χρονική στιγμή που θα το παραλάβουμε θα σταλεί σε εσάς σε διάστημα 8-10 ημερών.

Η εγγύηση των προϊόντων καλύπτει μόνο τα προϊόντα και όχι τα όποια παρελκόμενα συνοδεύονται με το προϊόν ως δώρο.

Για το κόστος των μεταφορικών που αφορούν αλλαγές προϊόντων που δεν είναι ελαττωματικά επιβαρύνεται ο πελάτης, εκτός των περιπτώσεων που το προϊόν παρουσιάζει απόκλιση στον τρόπο λειτουργίας του όπου το κόστος επιστροφής σε εσάς επιβαρύνει εμάς.

Μπορείτε να στείλετε το προϊόν με courier Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή απλό ταχυδρομείο ΕΛΤΑ.

Η επιστροφή πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής:
  1. 1.       Το προϊόν προς επιστροφή με την συσκευασία του και τα παρελκόμενα όπως το παραλάβατε
  2. 2.       Την απόδειξη αγοράς του προϊόντος
  3. 3.       Την ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ (ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ) προϊόντος

 

Άν έπειτα απο έλεγχο του τμήματος παραλαβής επιστροφών διαπιστωθεί οτι το προϊόν δεν πληρεί τα προαναφερθέντα (όπως ελειπής ή κατεστραμμένη συσκευασία, βλάβη που προκλήθηκε λόγω κακής χρήσης κτλ.) τότε τα έξοδα επισκευής και αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.